Tävla kollegor

Den träningstokige kan utmanas av den som på sin höjd springer till bussen! Wellnets tävlingar är ett roligt sätt att få hela arbetsplatsen att röra på sig samtidigt som gemenskapen och varumärket stärks.

Wellnets tjänst Wellbrand aktiverar medarbetare genom varumärkesbyggande kampanjer. Tjänsten omfattar medryckande aktiviteter som utformas efter arbetsplatsens behov och kan genomföras under en tidsbegränsad period.

Anta utmaningar tillsammans
Bland mycket annat erbjuds en rad hälsoutmaningar, eller tävlingar, som hela arbetsplatsen kan vara med på. Här följer ett urval:

  • Office Game

En webbaserad tävling som passar perfekt för alla som sitter still på jobbet. Deltagarna samlar poäng genom att utföra enkla övningar vid skrivbordet.

  • Cykeltrampet

Få igång medarbetarna samtidigt som ni gör en insats för miljön. Tiden på sadeln registreras på en webbsida där det även går att se topplistor och sin personliga utveckling.

  • Intersport Challenge

Här registrerar deltagarna all aktivitet via en app eller webbsida. Håll utmaningen intern eller koppla ert engagemang till en god sak och stöd valfri organisation genom ”charity points”.

  • Arbetsplatsklassikern

Varje sträcka från de klassiska tävlingarna Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet avverkas av deltagarna på hemmaplan under sex veckors tid vardera. En utmaning som varar under större delen av året!

Alla kan tävla (mot sig själv och kollegorna)
Visst, somliga har bättre förutsättningar än andra för fysiska utmaningar. På samma arbetsplats kan ju rena undret av kondition sitta mitt emot någon som nästan aldrig rör på sig.

Just därför har Wellnet utmaningar som passar alla nivåer. Vissa är dessutom anpassningsbara – så att alla kan få en lämplig utmaning. Den träningstokige som gör armhävningar under fikarasten kan därför utmanas av den som på sin höjd andfådd småspringer till bussen om morgnarna.