Fastnat hemma framför datorn i pyjamasen? Lätt hänt. Just nu finns det hur mycket inspiration till hemmaträningen som helst men att få till det där passet på vardagsrumsgolvet är inte alltid det lättaste. Här kommer några smarta tips.

1. Gå till jobbet

Fast ändå inte. Tänk att du ska ta dig till jobbet fast det egentligen bara är någon meter från sängen just nu. Klä på dig och gå ut en sväng innan du kommer tillbaka och slår upp datorn. Din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig.

 

2. Starta dagen med flow

Väck kroppen med ett skönt flow som mjukar upp stela leder. Om du börjar dagen med rörelse så inspirerar du dina sinnen till en rörligare dag. För rörelse inspirerar till mer rörelse. Det kanske allra bästa – du behöver inte ens kliva ur pyjamasen först. Testa till exempel den sköna morgonrutinen på filmen.

 

3. Träningstights är den nya kostymen

Hört talas om casual fridays? Glöm det. Nu kör vi casual week. Ta på träningskläderna direkt på morgonen så ökar chanserna att träningen faktiskt blir av. Vem vill ta av sig dem innan sängdags utan att ha svettats i dem först?

 

4. Lite räcker långt

Vem har sagt hur långt passet behöver vara för att räknas? Ofta har vi föreställningar om att vi måste träna på ett visst sätt eller under en viss tid. Släpp det och gå på feeling. Ställ dig upp och kör några korta pauser mellan mötena. Planera gärna in pausen i kalendern så att du inte glömmer bort.

5. Tillsammans men ändå isär

Ring upp en kompis och kör lunchpromenaden tillsammans fast på telefon eller utmana kollegorna att köra ett svettigt pass via skype eller teams.

Med Friskis onlineträning blir du omhändertagen av en ledare från det att du trycker på play.

 

Fem övningar för rörligheten

Friskis bjuder på en månads pulshöjning

Köp årskort och få en extra månads träning på köpet. All träning ingår –  inne på 16 anläggningar i Stockholm, ute och digitalt. Häng på! Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2021. Flexibelt startdatum fram till 30 juni 2021. Se Friskis&Svettis Stockholms bokningsinformation när du gör ditt köp i Wellnet.