Visste du att personer med IBS och andra magproblem är borta från jobbet i genomsnitt två dagar per månad på grund av sin mage? I Sverige visar undersökningar att 40% har problem med magen. Det är på tok för mycket tycker vi på Belly Balance och något vi vet vi kan hjälpa till att minska.

IBS är en vanlig magtarmsjukdom som drabbar så många som var femte person och ger symtom såsom uppblåsthet, gaser, förstoppning och diarré.

Långt ifrån alla med bråkiga magar eller IBS känner till att hjälp och behandling finns att få, som dessutom är vetenskapligt bevisad. Hos Belly Balance, Sveriges ledande IBS-experter, får du med orolig mage eller IBS rätt hjälp direkt – utan onödiga omvägar!

”Det vanligaste är att man försöker laborera med kosten själv. Jag träffar ofta personer som tagit bort livsmedel efter livsmedel i tron om att de hittat felet, men de är fortfarande lika dåliga i magen.” svarar Sofia Antonsson, leg dietist på Belly Balance, på frågan om vad de vanligaste misstagen många gör när det kommer till magen.

IBS påverkas även av stress och oro, något som i dessa omvälvande tider, är mer närvarande än vanligt för många. Det är ofta svårt att se mönster i livsstil och kost på egen hand, något du får hjälp med från våra legitimerade dietister. Boka en kostrådgivning med dietist redan idag – så hjälper vi dig steg för steg till en lugnare mage!

Belly Balance är specialiserade på IBS och erbjuder kostrådgivning med leg dietister. Få rådgivning även vid övervikt, undervikt, allergier och diabetes. *Logga in i Wellnetportalen för att ta del av rabtterbjudandet på kostrådgivning med Belly Balance