En hälsosam och hållbar livsstil som passar dig.

Vi på Itrim gör allt vi kan för att underlätta i den situation som råder. Vi vet att fysisk aktivitet och rätt kost ökar vårt immunförsvar, något som vi alla behöver mer än någonsin. Det är också skälet till att vi fortsätter hålla våra center öppna. Vi anpassar oss efter våra medlemmar, till exempel kan du ta ditt hälsocoachsamtal över telefon eller under en promenad och vi tränar gärna med dig utomhus.

Vi vill också dela med oss av några grundläggande tips från våra coacher om hur du tar hand om dig i denna annorlunda vardag:

  • Rör på dig varje dag i minst 30 minuter – hemma, i skogen eller i träningslokalen.
  • Ät regelbundet, tre till fyra timmar mellan måltiderna.
  • Undvik småätande och näringsfattig mat och dryck. Försök att förstå och hantera känslor som ligger bakom okloka val. Är det stress, oro eller kanske tristess?
  • Håll i goda sömnrutiner, gå till sängs och stig upp som i en normal vardag.
  • Fokusera på det du kan påverka, som till exempel att hålla fast i en hälsosam livsstil.

Vill du veta mer hur Itrim kan hjälpa dig att med en hållbar och hälsosam livsstil så är du varmt välkommen att kontakta ditt närmaste center, se kontaktuppgifter här: https://www.itrim.se/se/itrim-center/center/ Följ oss gärna på Instagram(@itrim_sverige) och Facebook (Itrim) också för att få tips och inspiration.

Du hittar alla Itrim-center i Wellnet – logga in för att spana in utbudet och passa på att nyttja din friskvårdspeng.