Bakom lucka nr 23 hittar vi ViktVäktarna – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 23.

 

 

Med ViktVäktarnas app kan du enkelt hålla koll på din mat, dina aktiviteter och din vikt var du än befinner dig. På restaurangen, i affären eller när du är på språng – nu kan du alltid göra smarta val i samband med din viktminskning!

Med ViktVäktarnas viktminsknings-app håller du koll på din SmartPointsbudget och kan enkelt och snabbt kolla upp SmartPointsvärden för all mat och dryck genom att skriva in namnet på det du söker eller skanna streckkoden på en vara. Alla ViktVäktarnas recept finns också i appen  – sök på kategorier och hitta inspiration. Dessutom kan du hålla koll på din viktkurva och registrera aktivitet.

Inspireras av andra

Det finns även ett unikt Community i appen där ViktVäktarmedlemmar kan inspirera och inspireras av andra som strävar mot samma mål!

ViktVäktarna älskar god och hälsosam mat. De tror inte på några förbud, utan vill att du ska kunna fortsätta njuta av god mat när du går ner i vikt. ViktVäktarna har massor med förslag, tips och idéer för att underlätta din matlagning.