Bakom lucka nr 22 hittar vi Nordic Wellness– som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 22. 

Nordic Wellness erbjuder dig just nu fina priser i sin julkampanj, dessa priser gäller endast t o m julafton 24/12. Julkampanjpriserna finns såklart att ta del av inne i Wellnet.

 

 

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Nordic Wellness satsar på hållbar inspiration och så här säger de själva om det: ”Vi tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi skruvar ständigt på nya lösningar för att göra våra lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Nordic Wellness vill vi alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.”