Bakom lucka nr 17 hittar vi Sparadiset – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 17. 

 

 

Sparadiset är det personliga, mysiga dagspat som finns med fyra anläggningar i centrala Stockholm (Södermalm, Östermalm och Kungsholmen) samt med en anläggning i centrala Malmö. Sparadiset driver även spa-anläggningarna på fyra hotell och konferensanläggningar, Krusenberg Herrgård strax utanför Uppsala och anrika FågelbroHus ute på vackra Värmdölandet, nyrenoverande Welcome Hotel i Järfälla och längst ned i nybyggda Hotel Gamla Stan i hjärtat av Stockholm.

Sparadiset erbjuder djupgående massage i kombination med unika spabehandlingar och exotiska spa-avdelningar i en inspirerande miljö. De ser fram emot att ge dig en stunds omtanke, njutning och tid för dig. Jag-tid när den är som bäst. Varmt välkommen!