Bakom lucka nr 16 hittar vi Yogobe – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 16. 

 

Du vet att egentid är A och O för att kunna vara en schysst förälder, bra kollega och kärleksfull partner – men ändå har du svårt att prioritera ens 5 min morgonmeditation…

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Lösningen heter Yogobe – onlinetjänsten som hjälper dig få det där du behöver – kanske är det ett 10 min heat-pass, lugn morgonyoga eller avkopplande mindfulness. Just för att du gör det från ditt eget hem, med hjälp av onlineklasser.

 

 

Vad är YOGOBE?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Yogobe är en hälsodestination vars videobibliotek rymmer fler än 1600 onlineklasser, +45 behovsspecifika program (ex. för löpare, gravida och stressade), mängder av skräddarsydda playlists, och över 3000 artiklar på temat hälsa. Bli en del av Yogobes community genom att gå med i FB-gruppen #beyoga365 och få tusentals nya träningskompisar

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

yogobe.com

 

ERBJUDANDE

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Om du signar upp för första gången får du testa tjänsten i 14 dagar gratis – utan att ange kreditkort (övergår alltså inte i en betalande prenumeration). Just idag bjuder vi även på en extra Wellnet-rabatt, nämligen få 3 månader med 30% rabatt = 397 SEK.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀