Bakom lucka nr 5 hittar vi Stronger Better You– som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 5.

Stronger Better You är en unik träningsapp och den första i sitt slag i Sverige som är baserad på träningsfilmer där användaren tränar samtidigt och tillsammans med Sabina Dufberg. Hon är en känd träningsprofil med 25 årig erfarenhet av träning, friskvård och rehabilitering. Från coachning av elitidrottare till rehabiliteringspatienter samt även coach i Svenska ”Biggest Loser” under tre säsonger.

Sabina har utvecklat samtliga träningsprogram och pushar och peppar användaren att nå nästa nivå i sin träning.
Många träningsprogram kan dessutom göras helt utan redskap precis var som helst. Det är snabbt, enkelt och effektivt!

Appen består av fyra olika träningskategorier:
– Kondition / Förbränning
– Styrka
– Explosiv mix – en kombination av styrka och kondition
– Smidighet / Balans
Kategorierna innehåller övningar och längre program i fyra olika svårighetsgrader från nybörjare till avancerad. Användaren kan alltid hitta en nivå som passar dennes förutsättningar.

Utöver övningarna och träningsprogrammen, finns flera olika veckoprogram, utmaningar och tester.
Förutom träning innehåller appen även:
– Stresshantering via mindfulnessmeditationer
– Kostinspiration, recept samt kostscheman
– Livsstilstips
– Min profil där användaren har en kalender i vilken all träning som utförs i appen registreras. Även annan utförd träning kan registreras i kalendern.

Stronger Better You är en heltäckande träningsapp för individer med olika behov och utgångsläge. Oavsett vad målet med träningen är, att bli starkare, gå ner i vikt, sova bättre eller känna sig piggare så finns hjälpmedlen i Stronger Better You.