Bakom lucka nr 4 hittar vi Eatit– som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 4.

Eatit består av ingenjörer, läkare och dietister som jobbar för att skapa ett friskare liv för fler. De utgår från etablerad forskning och vetenskap med missionen att förändra hur individer äter genom att göra det enkelt och lekfullt. Bli mer hälsosam, gå ner i vikt och minska risken för sjukdom med Eatit – den digitala dietisten. Eatit hjälper dig ta reda på vilken mat din kropp behöver utifrån dina blodvärden och ditt hälsotillstånd.

Paketet, dom du kan göra en beställning av i Wellnet, screenar dina nuvarande mat- och hälsovanor och du får stöd att lägga om din livsstil och gå ner i vikt. Starta ditt konto, svara på några frågor och kopplas samman med din dietist.  Utifrån din hälsodata så ger Eatit dig kost- och livsstilsrekommendationer anpassade efter dina behov. Eatit kombinerar det du vill äta med vad du borde äta.

Uppnå dina hälsomål en gång för alla med Eatit. Gör blodanalys och få vetenskapligt stöd med din personliga dietist, online.