Bakom lucka nr 3 hittar vi Hälsoresurs som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 3.

Med Hälsoresurs digitala klippkort kan du få klassisk massage på alla  anslutna mottagningar. Hälsoresurs samarbetar med över 160 mottagningar i hela Sverige.

Det ska kännas tryggt att få massage – därför är alla Hälsoresurs massörer noggrant kvalitetssäkrade och utvalda. Alla Hälsoresurs massörer är utbildade och diplomerade massörer eller certifierade massageterapeuter och är medlemmar i någon av de ledande branschorganisationerna.

  • När du beställt klippkort i Wellnet levererar Hälsoresurs deras app till dig i vilken du söker upp olika mottagningar och bokar din massage.
  • Ditt personliga klippkort med digitala värdebevis finns inuti appen. Massören registrerar behandlingen i din app när du är på plats.

 

Forskning visar att klassisk massage lindrar stress och ökar utsöndringen av hormoner som bidrar till välbefinnande. Regelbunden massage kan även sänka blodtrycket på lång sikt.Genom massage behandlas mjukdelar och muskler i kroppen genom manuell knådning och tryck vilket ökar blodcirkulationen och syresättningen i muskelfibrerna. Stela och ömma muskler mjukas på så sätt upp och man känner sig både rörligare och piggare. En massagebehandling frisätter hormoner i kroppen som verkar för lugn och välbefinnande. Därför kan massagen vara en nödvändig paus i en stressig vardag. (Källa: Hälsoresurs.se)