Eatit är en ny samarbetspartner och leverantör för Wellnet. Eatit består av ingenjörer, läkare och dietister som jobbar för att skapa ett friskare liv för fler. De utgår från etablerad forskning och vetenskap med missionen att förändra hur individer äter genom att göra det enkelt och lekfullt. Eatit är den digitala dietisten som ger behandling via ett evidensbaserat digitalt stöd och kontakt med din personliga dietist. Eatit tror på kombinationen av professionell hjälp och digital teknik. Det digitala besöket omfattar bedömning, utredning och behandling.

Inne i Wellnet kan du som ansluten användare nu ta del av en exklusiv lanseringsdeal!

Det här säger användare om Eatit:

Tack vare Eatit så var detta första sommaren jag inte gick upp i vikt. Nu orkar jag vara nere på golvet och leka med mina barn och vara den pappa jag vill vara.”

Bob, 46 år

Jag trodde jag åt nyttigt men blev förvånad när jag såg mina glukosvärden. Efter testet har jag skurit bort sockret markant och börjat testa nya recept. Min mardröm är att få diabetes. Nu har jag börjat äta rotgrönsaker jag tidigare aldrig testat – och det visade sig att man kan laga dem riktigt gott

– Olof, 28 år

Utan att behöva gå hungrig har min dietist hjälpt mig att påbörja ett nytt liv. Nu är jag 15 cm mindre runt midjan och slutat med mina blodtrycksmediciner.

Åsa, 52 år