Februarimånad har hittills bjudit på både vårkänslor samt kyla som påminner om att det fortfarande är vinter. Men visst är det härligt att få känna solens strålar i ansiktet och att njuta av att det är ljusare både tidigare och senare om dagarna! Dessutom är det fredag idag! Har du några planer inför helgen? Om inte, så har vi tips på aktiviteter som passar helgledigheten.

•Skridskor! Passa på att roa dig med de aktiviteter som finns tillgängliga under vinterhalvåret. Perfekt att ta med sig matsäck och snöra på sig skridskorna och bege sig till närmsta isrink.

•Bowling! En perfekt aktivitet för er som vill samla ihop ett gäng för att umgås och samtidigt aktivera er.  Om det dessutom blåser kallt ute kan det vara skönt att stanna inomhus. För extra helgkänsla rekommenderar vi discobowling!

 

Vi hoppas att solens strålar når dit du befinner dig i helgen!