Köp biljett
“Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Vad stärker vår tillit, vår intuitiva sida och vår känsla av samhörighet? Hur står vi stadigare i tillvarons oundvikliga stormar? Hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?” Det är bara några av de frågor som Sveriges svar på Dalai Lama – Björn Natthiko Lindeblad – ska prata om när han nu, för första gången någonsin, ger sig ut på riksturné! Han lämnade livet som framgångsrik ekonomichef bakom sig för att hänge sig åt att bli lycklig, på riktigt. Nu vill han dela med sig av sin berättelse till er.

Wellnet ger er nu chansen att se Björn Natthiko till ett rabatterat pris. Följ länken och uppge rabattkoden WELLNET. Rabatten gäller på ordinarie biljettpris och kan ej kombineras med andra rabatter.

Köp biljetten här: https://natthiko.se/turne2019/