Som julgåva till våra kunder och samarbetspartners har vi i år valt att skänka pengar till organisationen Min Stora Dag, en julklapp som räcker lite längre.

Min Stora Dag

Barns välbefinnande har alltid varit viktigt för Wellnet. Precis som tidigare väljer vi därför att stödja välgörenhet för barn som julgåva  till kunder och samarbetspartners.

Årets julgåva går till Min Stora Dag som arbetar för att göra skillnad för barn och unga med allvarliga diagnoser och sjukdomar. Organisationen samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige, för att alla mellan 4 och 18 år, ska få något att längta till, uppleva och minnas. De vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Med årets julgåva vill Wellnet vara med och skapa julafton året runt för dessa barn.

God Jul & Gott Nytt År!