En hälsoanalys görs alltid på nya medlemmar och resultatet ligger till grund för det skräddarsydda program som sätts upp. Wellnets Sandra besökte Itrim Sollentuna och testade att göra en hälsoanalys. Läs om hennes upplevelse.

Hälsoanalys hos Itrim

Itrim hjälper dig som vill få nya vanor inom mat och träning och behålla dem för ett friskare liv. De erbjuder viktminskningsprogram men också träningsprogram för den som är nöjd med sin vikt men vill träna på någon av Itrims många center. I Wellnets friskvårdsplattform finns det många olika tjänster att välja på.

En hälsoanalys görs alltid på nya medlemmar och resultatet ligger till grund för ett skräddarsytt och helt individuellt anpassat program. Alla medlemmar har en egen coach som följer upp de individuella målen på regelbundna hälsouppföljningar. Allt för att ge medlemmen de bästa förutsättningarna att lyckas.

Wellnets medarbetare Sandra testade att göra en hälsoanalys hos Itrim i Sollentuna. Under ungefär en timme fick Sandra svara på frågor om hur hon äter, sover, tränar och vardagsmotionerar. Hon fick också uppskatta hur hennes energinivå ser ut under en dag. Som komplement till livsstilsfrågorna fick Sandra även kontrollera blodtrycket, vikten, fettprocent, muskelmassa, BMI och metabolisk ålder. Med den samlade datan från testerna och livsstilsfrågorna satte Sandra, tillsammans med coachen, upp sina mål.

– Det var väldigt intressant att göra testerna, framför allt fettprocent och muskelmassa som är svåra att mäta själv. Jag är väldigt nöjd med mottagandet hos Itrim, de gav ett proffsigt intryck. Jag tror att Itrims tjänster passar den som är redo att göra en förändring och vill ha hjälp med att analysera sin livsstil och hitta motivationen, säger Sandra.

Vill du göra en livsstilsförändring? Du som är Wellnet-användare hittar ditt närmaste Itrim-center i friskvårdsplattformen.