Ett medlemskap men tillgång till 140 träningsstudios. Det är Bruce. Med Bruce får du valfrihet både i träningen och i livet. Perfekt för dig som gillar att träna utan bindningstid och gärna varierar din träning.

Bruce

Att tvingas fortsätta betala ett medlemskap hos en stor gymkedja medan han själv reste jorden runt skapade frustration hos Magnus Elm, en av grundarna till Bruce. Han fick inte frysa medlemskapet och han fick inte pengarna tillbaka. Ur den här frustrationen föddes idén till Bruce. Ett medlemskap för massor av olika träningsstudios och gym. Utan bindningstid och utan krångel.

Planer på expansion

Idag är fler än 140 studios anslutna till Bruce som än så länge finns i Stockholm och Göteborg. Studiorna är utvalda med omsorg, det är viktigt att utbudet håller hög kvalitet och att samarbetet fungerar bra. Alla studios testas innan de ansluts till Bruce och bredden är viktig, idag kan en Brucemedlem träna yoga en dag, crossfit nästa och en annan dag simma, klättra eller dansa. Totalt har de tio olika kategorier av studios. Till hösten kommer Bruce till Uppsala och de har redan planer på expansion i södra Sverige. Men de skyndar långsamt:

– Perfektion tar tid, vi tänker inte stressa fram något, säger Lizen Johansson på Bruce.

För vem?

Den typiska Bruce-medlemmen idag är mellan 25 och 40 år gammal, äventyrlig och nyfiken på livet. Någon som gillar att träna och inte är rädd för att testa nya träningsformer. Men Bruce är för alla som gillar att träna men kanske inte nödvändigtvis vill binda upp sig på ett långt medlemskap på ett och samma träningsställe. Alla som gillar att träna flera olika träningsformer har stor nytta av en tjänst som Bruce.

Brucepass.com kan du läsa mer om Bruce och se alla studios. Du som är ansluten till Wellnet kan köpa medlemskap direkt i friskvårdsplattformen med ditt friskvårdsbidrag.