Älskar du instruktörsledda pass men har svårt att få till att gå till gymet? Då är MyMOWO verkligen något för dig. Med MyMOWO kan du träna var som helst när som helst, så länge du har uppkoppling.

MyMOWO - onlineträning

Onlineträning – var som helst när som helst

MyMOWO är en onlineträningstjänst som hjälper dig att träna och röra på dig när och där du har tid och lust. När du tecknar ett abonnemang får du ett eget konto och du når tjänsten genom att surfa in på mymowo.com från en dator, telefon eller platta. För bästa upplevelse kan du alltid koppla upp din enhet mot en tv med sladd, apple-tv eller chromecast men Wellnets testare körde med iPad och kan intyga att det fungerade utmärkt!

Många kategorier med olika typer av pass

Hos MyMOWO finns det en uppsjö med träningspass uppdelade i olika kategorier så det är lätt att hitta den typ av träning man är sugen på. I kategorin Energi finns det bland annat boxpass, pulsjympa och stepup-pass.  I kategorin Kraft hittar du till exempel funktionell träning och pass för mage och bål. För den som är ute efter en mer harmonisk träning finns det yoga och pilates. Vill du involvera barnen i träningen finns det också familjeträning med pass där hela familjen kan träna tillsammans. För dig som är ny på träningsarenan eller vill komma igång efter ett uppehåll finns det särskilda kom-igång-pass.

Erfarna inspiratörer

Alla pass är instruktörsledda av MyMOWOs inspiratörer och det märks att de är erfarna av att leda träningsklasser. Det är tydliga instruktioner och peppande musik! Om du vill bestämma lite mer själv så finns MyWorkout som ger dig möjlighet att sätta ihop egna träningspass baserat på din favoritinspiratör, typ av musik eller typ av pass. Du kan också favoritmarkera dina favoritpass för snabb åtkomst nästa gång du ska träna.

För vem?

MyMOWO passar dig som vill ha färdiga instruktörsledda pass och kunna träna var och när du vill. Om du har tillgång till en del redskap som hantlar, step-upbräda, pilatesboll etc blir urvalet större och träningen effektivare men det finns många pass helt utan redskap och många av de med redskap går även att genomföra utan.
Prisvärt, enkelt och kul!

Du som är Wellnetanvändare hittar MyMOWOs tjänster i friskvårdsplattformen