Wellnet sprang VårRuset i snygga tröjor!

Vad som såg ut att bli en kall och gråmulen kväll i Stockholm förvandlades till en solig och ljummen vårkväll när Wellnet sprang VårRuset. Perfekta förhållanden med andra ord! VårRuset är ett lopp för alla, oavsett ålder, form eller tidigare träningserfarenhet. Vi blev totalt fem deltagare från Wellnet tillslut och vi hade alla olika mål med loppet. Även om vi inte sprang tillsammans så hade vi sällskap innan och åt picknick i solen efteråt. En väldigt härlig aktivitet att göra tillsammans! Vi håller redan på att planera nästa lopp vi ska genomföra.

Wellnet springer VårRuset

Team WellDone från Wellnet.

VårRuset arrangeras av Marathongruppen och under våren turnerar de runt i 20 städer i Sverige där kvinnor i alla åldrar är med och tar sig runt den 5 km långa banan. I år skänks 15 kr per anmäld deltagare till Barncancerfonden. Utöver det går 100 % av Marathongruppens överskott tillbaka till idrotten. Skatteverkets regler kring friskvårdsbidraget säger att anmälningsavgiften till lopp endast är avdragsgill vid gruppanmälan. För att få använda friskvårdsbidraget måste du alltså anmäla dig tillsammans med andra. Det gör det ju till den perfekta aktiviteten för dig och dina kollegor! Anmäl er tillsammans, träna tillsammans och spring tillsammans. Om ni inte vill vänta ett helt år till nästa VårRuset behöver du inte leta länge för att hitta ett annat lopp. Marathongruppen arrangerar flera andra lopp, bl a Tjejmilen och Bellmanstafetten och det finns även många andra lopparrrangörer runt om i landet.

Wellnet springer VårRuset

Så här kul är det att springa lopp tillsammans!