Wellnet testar Hälsoresurs.

Sofia de Juan masserar på Hälsoresurs mottagning i Telefonplan.

Wellnet har testat massage hos vår leverantör Hälsoresurs. De har 75 mottagningar i Wellnets friskvårdsplattform och säljer klippkort på massage till förmånliga priser för dig som Wellnetanvändare. Wellnets testare Lisa provade en 25 minuters massage hos en Hälsoresursansluten mottagning i Stockholm och så här berättar hon:

– Jag kände mig omedelbart välkommen när jag klev in på mottagningen.  Den drivs av den passionerade hälsonörden (enligt egen utsago) Sofia de Juan. Mysfaktorn i massagerummet var på hög nivå vilket fick mig att känna värme och ett omedelbart lugn. Till en början pratade vi lite om allt mellan himmel och jord innan avslappningen tog över helt och mina tankar vandrade vidare till just ingenting.

Wellnet testar Hälsoresurs.

Sofia förbereder inför massagen.

– Massagen var otroligt avkopplande och Sofia var uppmärksam och lyhörd på att denna stund var min dedikerade avkoppling. För mig var en 25 minuters behandling en perfekt ”get away” från vardagens stress och måsten. En kortare massage passade mig också bra för att jag återhämtade mig snabbt, annars kan jag lätt bli lite för lugn och mosig av massage. Eftersom som min, liksom många andras, arbetsdag består av att dagligt sittande, så frågade jag Sofia om hennes bästa tips. Hon berättade att du kommer långt med lite daglig stretching utav nacke, axlar och bröst. Men jag kommer garanterat ge mer tid för massage också framöver, jag tror att det är ett fantastiskt komplement till min livsstil.

Wellnets testare Li får massage.

Wellnets testare Lisa får massage.

Vill du också få massage? Logga in för att hitta din närmaste Hälsoresursmottagning.