Bästa sättet att få sällskap när du tränar? Dra med kollegorna och träna på lunchen!

Dagens lunchlöpargäng: Malin, Sandra, Fredrik och Terese.

Dagens lunchlöpargäng: Malin, Sandra, Fredrik och Terese.

Med kontoret precis invid Årstaviken i Stockholm och vårsolen som skiner från en klarblå himmel kan det väl inte finnas ett bättre sätt att spendera lunchen än med en löptur? Idag var vi fyra kollegor som tog sällskap runt viken i ett tempo som alla kunde hålla. Det är kul att kunna peppa och pusha varandra till mer rörelse i vardagen! På Wellnet uppmuntras vi medarbetare att leva ett aktivt liv och alla gör det på sitt eget sätt. Vi är flera som gärna tränar på lunchen och det är så lätt att slänga ut en förfrågan om någon vill hänga på.

Om några veckor är vi ett gäng som springer VårRuset tillsammans. Tips! Om man är flera som anmäler sig tillsammans, i ett lag,  är startavgiften avdragsgill, dvs, ni kan betala den med era friskvårdsbidrag. Du som är Wellnet-användare hittar VårRuset i plattformen! Hör gärna av dig till oss om det är något annat lopp du och dina kollegor önskar.

Färdigsprungna och energipåfyllda inför eftermiddagens jobb!

Färdigsprungna och energipåfyllda inför eftermiddagens jobb!