Fredrik Kjellander, ny vice VD på Wellnet.

Den 1 april tillträdde Fredrik Kjellander som vice VD för Wellnet. Fredrik kommer närmast från posten som VD på FollowIT och är ett välkommet tillskott till vårt gäng.

Hej Fredrik och välkommen till Wellnet! Eller välkommen tillbaka är det kanske mer rätt att säga för du har jobbat hos oss förut?
– Ja, jag jobbade på Wellnet mellan 2007 och 2010 och känner väl till verksamheten. Det har dock hänt mycket och företaget har utvecklats på alla områden sedan min  tidigare  period. Det är väldigt spännande att börja på Wellnet igen, och jag hoppas kunna bidra i den fortsatta utvecklingen.

Vad lockade dig tillbaka till Wellnet?
– Flera saker! Den genuint positiva kärnan i verksamheten, att arbeta för välmående och hållbara medarbetare hos kundföretagen. Att jobba med ett så stort och brett nätverk av professionella friskvårdspartners. Möjligheten att bidra till och påverka företagets fortsatta utveckling.

Hos oss på Wellnet är det viktigt att vi lever som vi lär. Vad lägger du din friskvårdspeng på?
– 
Jag kommer fördela gracerna på olika aktiviteter. Förmodligen en del på racketsporter, en del massage och dessutom prova något nytt som jag inte gjort tidigare. Jag skall låta mig inspireras av det stora utbudet.