devices_friskvardserbjudanden_fb

Wellnet och ICAs samarbete fortsätter med framgång och inför jul passar vi på att utveckla konceptet med nytt namn och uppdaterad design!

Vi vill göra det extra enkelt att hitta oss, minnas oss och prata om oss. Därför byter vi nu namn till Friskvårdserbjudanden.se. Det nya namnet beskriver vad vi erbjuder, är lättare att söka efter och enklare att komma ihåg. Extra smidigt helt enkelt! Namnbytet firas med upp till 80 % rabatt på mängder av aktiviteter nära dig som du får tillgång till med ditt ICA-kort genom Friskvårdserbjudanden.se.

Vi hoppas ni ska gilla det nya namnet lika mycket som vi gör!

 

Klicka här för att se alla friskvårdserbjudanden för dig med ICA-kort.
Om du har friskvårdsbidraget hos Wellnet kan du logga in här för att beställa friskvård.