Alla behöver lite extra inspiration då och då för att hålla träningsmotivationen uppe. Men det gäller att hitta rätt inspiratör som ger dig peppen du behöver, och på ett sätt som passar dig. Idag är de medier man kan ta del av inspiration genom många, och det kan vara en riktig djungel att hitta rätt. Speciellt om man är ny i “träningsvärlden” och inte vet var man ska börja. Vi har listat tre olika träningsinspiratörer som inspirerar och peppar sina följare på regelbunden basis genom tre olika medier; Instagram, Youtube och podcast. Läs om profilerna nedan, och se vilken träningsinspiratör som passar dig bäst.

Ida Warg
Ida Warg är en 29-årig hälsoguru med över 118 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal. Hennes videos på kanalen är för det mesta så kallade vloggar, alltså videobloggar, där man får följa henne i hennes vardag och få tips om hur man skapar en sund livsstil med träning och hälsosam kost.

Idas Youtubekanal hittar du här.

 

Träningspodden med Jessica och Lofsan
Programledaren Jessica Almenäs och träningspersonligheten Lovisa ”Lofsan” Sandström släpper varje fredag ett nytt avsnitt av sin podcast Träningspodden. En renodlad podd som handlar om träning kopplat till livsstil och hälsa. Passar både de som är nya inom träning och de som varit med i svängen länge.

Lyssna podden här eller där du vanligtvis hittar dina podcasts.