Malin från Wellnet.

Malin Sandström från Wellnet på plats i Norrköpings kommuns välbesökta tält.

Kyla och regn var inget som stoppade tjejerna i Norrköping från att springa VårRuset under torsdagskvällen. Det var härlig stämning både under och efter loppet. Wellnet var på plats för att heja på de ca 1 700 löparna som deltog från vår kund Norrköpings kommun.

Norrköpings kommun hade ett eget tält där det, förutom från Wellnet, också fanns representanter från kommunens kokboksinitiativ Let’s eat Norrköping. Kokboken är sprunget ur projektet Jobbsatsningen och recepten är skrivna av kommunens kockar. Med hälsoportalen och kokboken har Norrköpings kommun lagt en bra grund för hälsa och välmående bland medarbetarna.

Välkända träningsprofilen Blossom Tainton stod för den välbehövliga uppvärmningen i kylan och efteråt bjöds det som vanligt på picknick.

– Det var väldigt kul att få komma ut och träffa många av våra användare, säger Malin Sandström från Wellnet. Flera av våra anslutna leverantörer var också på plats och för mig som är ny leverantörskoordinator på Wellnet är det trevligt att få träffa våra leverantörer personligen.

Nästa lopp som Wellnet finns med på är ToppLoppet tillsammans med vår kund Solna Stad.