itrim 1

Itrim har fler än 40 center över hela landet, från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Oavsett om du vill tappa kilon eller orka mer i vardagen hjälper Itrims personal dig att nå dina mål – och hålla dem levande!

Vi tog en pratstund med Julia Gedin, som ansvarar för träning på Itrim, för att få reda på mer.

Vad erbjuder ni för aktiviteter på Itrim?
Vår “bas” är vår cirkelträning där ett träningspass bara tar 30 minuter. Vi använder Activio pulsmätning, vilket hjälper dig att utmana dig själv och hitta rätt nivå. Vi erbjuder även personlig träning i olika former och ledarledda pass som löparskola och Boot camp.

Vad är speciellt hos just er?
När du börjar träna på Itrim genomför du en inledande träningsanalys tillsammans med en hälsocoach. Du får en nulägesstatus och sätter upp individuella mål med din träning. Du följer kontinuerligt upp dina framsteg och mål med personalen på ditt Itrim-center.

IMG_6262

Varför ska Wellnets kunder testa på er?
Vi är proffs på att stötta våra medlemmar!  Ofta är det inte så svårt att komma igång och inte heller att gå ner i vikt eller förändra sina vanor. Det svåra är att hålla kvar vid de nya mer hälsosamma rutinerna och där är vi ett stort stöd.

Vad innebär “individuell plan” som ni erbjuder?
Att vi skräddarsyr en helhetslösning utifrån dig och dina behov och mål. I lösningen ingår det både att man jobbar med träningen men även med maten och motivationen. Allt under ett och samma tak. Du får en egen hälsocoach och PT som stöttar, uppmuntrar och utmanar dig att nå dit du vill.

mat_apr15

Kost ingår också i Itrims helhetsgrepp om din hälsa!

Har ni några spännande nyheter på gång framöver?
Bland annat vårt “Itrim på 3 månader” – en helhetslösning där du och din personliga hälsocoach lägger upp en 12-veckorsplan med matvanor, personlig träning, workshops och ”small group-training”.  Upplägget passar de som önskar se tydligare resultat – inte minst på vikten. Är matvanorna den största utmaningen så läggs mest fokus på det. Är motivationen och självdisciplinen det som är svårast att få till så satsar vi på det.

itrim_pt

Varför borde man testa på en av era PT:s?
Ofta har man ett tydligt mål vart man vill men för många kan det vara svårt att göra en tydlig och bra plan för att ta sig dit. Motivationen kan också tryta på vägen. Våra PT:s är väldigt bra på att individanpassa träningen och jobba med motivationen. De ser till helheten och kan hjälpa dig att hitta sätt hur du skall få till träningen i vardagen. 

Varför vill ni vara med i Wellnets nya portal för Ica-kunder med Ica-kort?
Vi har ett erbjudande som passar många av kunderna i Wellnets nya portal. Vi ser att detta är en bra möjlighet att sprida vårt budskap och visa för fler vad vi står för och vad vi kan. Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition.

Avslutningsvis, vill du ge oss dina allra bästa hälsotips
Att få in hälsa och rörelse i vardagen! Det kan vara allt från att cykla till jobbet, få kollegorna på jobbet att träna ihop på lunchen eller ta en powerwalk till mötet. Bjud hem dina vänner på en god och nyttig middag med nya smaker. Låt barnen vara med och laga en hälsosammare efterrätt och bestäm i familjen att ni skall äta mer grönt 1 gg/veckan. Hälsa skall vara kul så fokusera på det som gör dig glad!