WELLNET

Wellnet arbetar med arbetsgivare som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara och starka medarbetare

DET HÄR ÄR WELLNET

Genom vår hälsoportal och våra friskvårdspaket hjälper Wellnet arbetsgivare som vill skapa hållbara organisationer med välmående och starka medarbetare.

Wellnet grundades 2005 och erbjuder idag mer än 35 000 tjänster från Sveriges ledande hälso- och friskvårdsleverantörer genom vår hälsoportal. Förutom administration av friskvårdsbidraget genom hälsoportalen erbjuder vi våra kunder inspirerande och varumärkesbyggande friskvårdspaket för arbetsgivare som tar hälsa på allvar och vill ta sitt friskvårdsarbete till nästa nivå. Mår organisationen bra så attraheras såväl nya talanger som kunder och andra intressegrupper. På senare år har god hälsa blivit ett anställningskrav och allt fler chefer inser att hälsosamma medarbetare är viktiga för företagets varumärke.

Med våra engagerande och inspirerande friskvårdspaket motiveras medarbetarna till en aktivare och sundare livsstil. Välmående och starka medarbetare är grundläggande för en hållbar organisation och ger dig som arbetsgivare möjlighet att integrera hälsa i varumärket. Genom att anlita oss får våra kunder friskare medarbetare, bättre arbetsklimat, vitalare varumärke och hållbarare affärer. Bland våra kunder finns bl.a.  Microsoft, SBAB och ett antal kommuner runt om i landet.

NÅGRA AV DE ARBETSGIVARE SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss nedan eller genom vår support på telefonnummer 08-611 76 00.