WELLNET

Sveriges största marknadsplats för friskvård

Bli synlig för en helt ny målgrupp som är intresserad av just ditt företags tjänster.
Du som redan är ansluten leverantör är välkommen att logga in i Wellnet.

Så här enkelt är det

– STEG FÖR STEG –
DIN NYA SÄLJKANAL

Marknadsplats för dina tjänster

Genom Wellnet blir ditt företag synligt för just rätt målgrupp. Medarbetare på arbetsplatser runt om i Sverige handlar i Wellnet med sitt friskvårdsbidrag. Genom hälsoportalen får du en unik möjlighet att nå kunder på jakt efter tjänster inom friskvård och hälsa. Som marknadsförings- och säljkanal är det ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utöka din kundbas och försäljning. Det enda du behöver göra är att lägga upp dina tjänster och bekräfta besök genom din företagssida i Wellnets– resten sköter vi. Anmäl intresse.

DIN NYA SÄLJKANAL

Ytterligare möjligheter

Du kan både sälja tjänster som är avdragsgilla för friskvårdsbidraget och andra hälsotjänster. Wellnets användare, medarbetarna hos våra anslutna arbetsgivare, kan välja att betala med sina egna pengar om de vill köpa en tjänst som inte är giltig för friskvårdsbidraget. Som friskvårdsleverantör hos oss finns också möjlighet att delta i olika typer av evenemang tillsammans med våra kunder. Det kan handla om exempelvis hälsoveckor och inspirationsdagar där efterfrågade leverantörer får möjlighet att vara med. Du kan också få möjlighet att vara med i vårt nyhetsbrev som går ut till alla våra användare flera gånger om året. Få mer information.

NÅGRA AV DE ARBETSGIVARE SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

I en föränderlig tid och ett allt mer hektiskt samhälle är det bra och fint med företag som tillsammans med andra vill bidra till ökat välmående på företag och hälsa för individen. Wellnet är ett sådant företag. Tillsammans ökar vi tillgängligheten och sänker tröskeln för investeringar i yoga, meditation och träning genom ständigt stöd, videor och kunskap via internet.

Peter Munteanu
VD, Yogobe.com

Genom att samarbeta med Wellnet har vi fått nya kunder och ökat vår försäljning.

Mia Witkowski
Klinikansvarig, Stockhoms massageklinik

Vi är väldigt nöjda över samarbetet med Wellnet. De hjälper oss att på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till företag över hela Sverige. Att deras system fungerar smidigt för företagen och deras anställda märks även på vårt håll – administrationen av de nya medlemmarna som ansluter sig går nämligen felfritt! Dessutom är Wellnet och deras supportavdelning oerhört flexibla och enkla att jobba med.

Magnus Wilhelmsson
VD, Nordic Wellness

NÅGRA AV DE FRISKVÅRDSLEVERANTÖRER SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

Bli friskvårdsleverantör

Vill du ansluta dig till Wellnet?

Fyll i intresseformuläret så hör vi av oss med anslutningsinformation. Vi arbetar enligt turordning och just nu är det många som är intresserade så väntetiden beräknas till 4-6 veckor.