WELLNET

Handla med ditt friskvårdsbidrag

I Wellnet finns tusentals erbjudanden på friskvård. Välj på olika sorters massage, gym, mindfulness och mycket mer! Logga in och sök utifrån ort, typ av aktivitet eller prisintervall och betala direkt med ditt friskvårdsbidrag.

LOGGA IN

NÅGRA AV DE FRISKVÅRDSLEVERANTÖRER SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

WELLNET

Friskvård – något för alla

Som ansluten till Wellnet har din arbetsgivare valt att ge dig ett friskvårdsbidrag som du kan använda till aktiviteter som hjälper dig att hålla dig frisk och välmående. Vårt mål är att det ska vara enkelt för alla med friskvårdsbidraget att hitta aktiviteter som passar just dem. Därför finns ett enormt utbud av hälso- och friskvårdserbjudanden i Wellnet. Oavsett bakgrund och intressen finns det något som passar just dina behov. Välj mellan allt ifrån mindfulness, stresshantering, yoga och onlineträning till racketsporter, klättring och militärträning. Logga in för att hitta något som passar dig.

WELLNET

Utmana dina kollegor

Vad skulle ni vilja göra tillsammans på jobbet för att höja energinivån och teamkänslan? Du och dina kollegor kan själva skapa roliga aktiviteter och härlig feeling med hjälp av Wellnet. Vi samarbetar med marknadens bästa experteroch inspirerande föreläsare. Ni kan dessutom välja att aktiviteten ska bidra till välgörenhet. Hör av dig till oss på support@wellnet.se om du vill veta mer och tipsa din arbetsgivare.